Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

kezdő gondolatok

2016.11.09

2016.11.09. Kezdő Gondolatok

 

Gondoltam indítok egy naplót. Lehet, hogy nem olvassa majd senki, de nekem jó tanulság lesz majd néhány év múlva, hogy is kezdtem újra, ha egyáltalán sikerül újrakezdeni :-) 

Már a terhességem alatt megfogalmazódott bennem, hogy blogot kellene vezetnem. Sokat böngésztem az internetem, mert a várandóság alatt sok kérdés foglalkoztatott, de kismama blogot keveset találtam. Igaz én is szégyellős voltam és bizonytalan. Mi van, ha a terhesség alatt nem minden úgy alakul, ahogy szeretném, így nem ültem gép elé és nem írtam le a kalandjaimat, pedig volt elég. ( Na ezt majd egyszer lehet, hogy összefoglalom, mert így utólag már vicces. Persze akkor nem igazán volt kedvem nevetgélni a kalandjaimon) . 

Szóval itt állok egy 1 éves kislánnyal és tele energiával. Szeretnék újra sportolni. 

Arról nem is álmodozom, hogy heti 25-30 órát fogok edzeni, mint régen, hiszen nincs rá időm, meg lehet, hogy nem is lenne kedvem ennyit másra hagyni a gyerekemet. Kimaradni abból, hogy elindul, hogy beszélni kezd, hogy önállóan eszik. Inkább maradok a keveset, de okosan verzió mellett. 

Szeretnék versenyezni? Persze, hiszen 25 évig ez volt az életem. De edzetlenül nincs kedvem odaállni. így is félek, hogy nagy csalódás lesz majd, hogy milyen lassú vagyok, de azért megpróbálom. 

Ezt a blogot igazán azért indítom, hogy lássa más anyuka is, hogy nincs minden veszve. Lehet sportolni, csak nagyon be kell osztani az időt. Én is elbukom sokszor, hiszen már vagy fél éve próbálkozom valamennyire formába hozn magam. eddig sikertelenül :-) . De majd most ... meglátjuk. 

Akkor induljon a kaland.